Projecten

Den Haag
Nieuw Kijkduin - 31 en 38 app. op parkeergarage

Kijkduin, de tweede badplaats van Den Haag, ondergaat een metamorfose. Direct aan de boulevard ontstaat een nieuwe skyline. Op een nieuw te bouwen parkeergarage worden diverse appartementenblokken gebouwd.

Den Haag
Harvest – 184 app. en parkeergarage

Wonen in een gloednieuw, hoogwaardig afgewerkt appartement op fietsafstand van zowel stad als strand, met de mogelijkheid om te tuinieren in een gezamenlijke moestuin? Dat is ‘Harvest’: 184 nieuwbouw appartementen aan de Oude Haagweg in het Haagse Loosduinen.

Den Haag
De Binck – transformatie SDU complex naar 72 app.

Het gebouwencomplex van drukkerij SDU aan de Binckhorstlaan in Den Haag wordt getransformeerd naar een plek om te wonen. Het ontwikkelingsprogramma gaat uit van duurzaam behoud van het markante kantoorgebouw, dat getransformeerd zal worden naar het appartementengebouw De Binck.

Vlaardingen
Nieuw Sluis - 93 woningen fase 1, 2a en 2b

Vlaardingen krijgt er circa 500 woningen bij. In serptember 2017 wordt de eerste paal geslagen van de in totaal 355 eengezinswoningen en 155 appartementen tussen het centrum en de rivier Nieuwe Maas.

Alphen aan den Rijn
De Stadspoort - 38 appartementen

Met de komst van dit nieuwe mooi gesitueerd complex krijgt de entree naar het centrum de allure die het verdient. Met de komst van de nieuwe woningen in het gebied, de  investeringen in horeca en de sloop van verouderde panden, wordt het Stadshart in zijn geheel steeds gezelliger en bruisender.

Alphen aan den Rijn
PARK100 – 102 woningen

Park100 is een aantrekkelijke nieuwbouw woonwijk op een unieke plek in Alphen aan den Rijn. Hier woon je letterlijk in een park. De koopwoningen zijn in kleine blokken geschakeld en worden afgewisseld met diverse groene hofjes en pleintjes.

Leidschendam
VoorburgsKwartier – 38 woningen

In het verlengde van de nieuwe Plaspoelhaven, nabij de Oude Trambaan in Leidschendam, komt VoorburgsKwartier. Een nieuwbouwplan met de chique uitstraling van het oude Voorburg. De rijk gedetailleerde woningen met riante voortuinen liggen op een steenworp afstand van de Vliet.

Breda
Waterweijde –25 appartementen

Wonen in Waterweijde is wonen in vrijheid. Je hebt volop rust, ruimte en natuur, maar ook de levendigheid van het gezellige Breda bij de hand.

Amsterdam
Urban Lodge Hotel – transformatie van kantoor naar hotel

Urban Lodge Hotel brengt een mix van Urban Design en Country Style Lodge naar Amsterdam Sloterdijk. Met de combinatie van uitnodigend Nederlands design en gezelligheid hebben we een unieke en warme sfeer gecreëerd, waardoor je je meteen op je gemak voelt.

Rotterdam
Erasmushuis – transformatie HBU-gebouw

Het gebouw is inwendig volledig gerenoveerd en voldoet daarmee aan de eisen van nu maar in de sfeer van toen, de jaren `30.

Bergschenhoek
Bibliotheeklocatie –18 appartementen

Op de voormalige bibliotheeklocatie aan de Notaris Kruytstraat in Bergschenhoek worden 18 appartementen gebouwd waarvan 6 benedenwoningen en 12 bovenwoningen.

Scheveningen
Duyndoorn – 22 appartementen en parkeergarage

Het is misschien wel de ontdekking van Den Haag dit jaar! Ietwat verscholen achter het groen van de Scheveningseweg 106. Fraai aangelegd tegen een duin, omgeven door bomen. Met het levendige Statenkwartier om de hoek. Op tien minuten wandelen van de fraaie nieuwe boulevard van Scheveningen.

Hier verrijzen de 22 villa appartementen Duyndoorn.

Wateringen
De Ranken – 159 woningen fase 1, 2 en 3

De Ranken is het eerste woonbuurtje van Park Sonnehoeck. Hier verrijzen prachtige Hollandse huizen die aansluiten bij het kleinschalige en groene karakter van de buurt. Woningen met een frisse uitstraling en een knipoog naar de Oud-Hollandse architectuur. Hier woon je in een duurzaam nieuwbouwhuis middenin een mooi en gevarieerd groengebied. Zonder in te leveren op de architectuur.

De Lier
Druivenhof –22 woningen

De Druivenbuurt in De Lier – gelegen aan de noordelijke rand van het dorp – wordt uitgebreid met 22 woningen in plan Druivenhof.

Rotterdam
Huis van Inspiratie – 53 woningen en parkeergarage

De totstandkoming van Nieuw Crooswijk nadert zijn hoogtepunt, met de ontwikkeling van het laatste deelproject: Huis van Inspiratie. Dit hoogwaardige woonplan in het 4e BLOK biedt ruimte aan 53 luxe woningen met ruime achtertuinen is door middel van co-creatie tot stand gekomen.

Rotterdam
Oedenhof – 25 woningen

Ten zuidwesten van Rotterdam, langs de oevers van de Oude Maas, ligt Hoogvliet. Hier, aan de Marthalaan, verrijzen 25 ruime eengezinswoningen.

Zoetermeer
Asseliershof –21 woningen

Plan Asseliershof aan het Alkemadehof is ruim en groen opgezet en geeft de wijk Palenstein extra kwaliteit.

Lekkerkerk
Kerkweg – 40 woningen

QuaWonen ontwikkelt 40 nieuwbouwwoningen op de Kerkweg in Lekkerkerk.

Leidschendam
Plaspoelkade – 16 woningen en 10 appartementen

Op een van de mooiste locaties van Leidschendam Centrum met uitzicht op de nieuw te bouwen haven komen luxe appartementen en royale herenhuizen.

Schiedam
Park Harga – 20 en 21 appartementen en 26 woningen

Op de plek waar Handbalvereniging Ventura speelde op eigen sportvelden, waar de Olympiaweg en de Sportlaan samenkomen langs de groene Poldervaart, wordt een nieuwe woonwijk gebouwd Park Harga – Thuis in Schiedam.

Krimpen aan den IJssel
Veerdam – 24 luxe appartementen met parkeergarage

Het appartementencomplex is gelegen aan de waterzijde op de Veerdam in Krimpen aan den IJssel en bevat 22 appartementen en 2 penthouses. Onder het complex is een halfverdiepte stallinggarage aanwezig voor 30 auto’s.

Bleiswijk
De Tuin van Rembrandt – 34 appartementen

Op de locatie waar nu nog de Melanchthon Business School is gevestigd, zal een nieuw gebouw herrijzen: 34 appartementen van project De Tuin van Rembrandt.

Rotterdam
010XL – 8 woningen en 7 appartementen

Aan de Brielselaan in Rotterdam Zuid is het nieuwbouwproject 010XL aanbouw. De nieuwbouw bestaat uit 8 herenhuizen en 7 grote appartementen. De 15 woningen worden ontwikkeld aan de Brielselaan in de wijk Charlois met uitzicht op de Maashaven en Katendrecht.

Maassluis
Kompas – 16 woningen

Kompas geeft richting aan wonen en leven op een klein eiland met een natuurlijk speels en groen landelijke karakter. De buurt vormt een rustige overgangszone tussen landelijke boerenlintwegen en een waterrijk eilandengebied.

Oud Beijerland
Meesterlijk Wonen – 68 woningen

Aan de Rembrandtstraat in de bestaande wijk Zuidwijk, komt nieuwbouwplan ‘Meesterlijk Wonen’. Deze toekomstige woonbuurt bestaat uit 68 woningen, verdeeld in 6 verschillende woningtypes: voor elke stap in uw wooncarrière!

Zoetermeer
Huize van Oranje – 15 appartementen

Huize van Oranje, een kleinschalig opgezet, exclusief nieuwbouwproject in hartje Zoetermeer.

Rotterdam
De Rotterdamsche School – transformatie naar 39 app.

De Rotterdamsche School ligt aan de Mathenesserlaan en de Breitnerstraat in het Zuid-Westelijke deel van het centrum van Rotterdam, in het bijzondere en artistieke Binnenwegkwartier.In het oude schoolgebouw worden 39 luxe appartementen gerealiseerd.

Noordwijk
Parkappartementen – 11 app. St. Jeroen en 11 app.n St. Eugene

Wie een nieuwbouwappartement zoekt, vindt op Sancta Maria een passend antwoord. Midden in de natuur verrijzen de Parkappartementen: luxe woongebouwen met prachtige buitenruimten. De zee en duinen hier nooit ver weg.

Den Haag
22 appartementen Narcislaan

Aan de Narcislaan 4 in Den Haag stond een oud schoolgebouw waar voorheen de Stadswerkplaats Loosduinen was gevestigd. Op de plek van het oude schoolgebouw komt een appartementengebouw met 22 zelfstandige woningen.

Roelofarendsveen
Aan de Braassem – 69 woningen fase 1 en 2

In Roelofarendsveen, direct aan het Braassemmermeer, wordt gebouwd aan een nieuwe woonwijk: Aan de Braassem. Het nieuwbouwgebied wordt gevormd door een aantal royaal opgezette wooneilanden.

Den Haag
Kloosterbuuren FASE2 - 61 woningen

Kloosterbuuren is de ideale plek voor mensen die dichtbij de stad willen wonen en tegelijk willen genieten van het buurtgevoel. Een kleurrijke plek in een groene omgeving.

Leiden
De Oude Kooi - 73 woningen

De Oude Kooi is een volksbuurt, met sterke sociale samenhang. Veel bewoners wonen er al tientallen jaren. Ook de kinderen van bewoners vinden hun weg in de wijk.

Boskoop
Torenpad - diverse appartementencomplexen

Tussen Torenpad, Babsloot en Enterij komen 104 nieuwe woningen in allerlei variaties: eengezinswoningen, twee-onder-één kap woningen en appartementen. Voor elk wat wils!

Utrecht
De Trip - 255 wooneenheden

Het concept van Jebber voor deze locatie is ‘creatieve inspiratie’ en richt zich met name op starters op de arbeidsmarkt. Door de combinatie van startersappartementen en creatieve bedrijvigheid wordt een mix van stedelijkheid (formele sfeer) en creatieve hotspot (informele sfeer) gecreëerd. Parkzoom te Bergschenhoek. Parkzoom is een kleinschalige nieuwbouwwijk die direct aansluit op de wijken Boterdorp en Bergsche Ackers.

Den Haag
24 woningen

24 Hofjeswoningen Paleistuin te Den Haag in het Bezuidenhout aan de overkant van het Haagse Bos. Zie: www. paleistuindenhaag.nl

Gouda
11 appartementen

Waar eens de stoomwasserij “De Pelikaan” heeft gestaan ontluikt zich een groenstedelijke en kindvriendelijke nieuwe woonbuurt.

Bergschenhoek
19 woningen

Parkzoom te Bergschenhoek. Parkzoom is een kleinschalige nieuwbouwwijk die direct aansluit op de wijken Boterdorp en Bergsche Ackers.

Leidschendam
14 herenhuizen

De eigenzinnige aan de Zaagmolenstraat, de Maalderijstraat en de Schoorlaan gesitueerde panden liggen in een U-vorm om een fraaie waterpartij heen. Hierdoor ontstaat een intieme sfeer en woont u direct aan het water.

Utrecht
96 woningen / appartementen

De Verkenner. Het gebouw krijgt een bijzondere gevel en een gemixt woonprogramma. 71 vrije sector huurwoningen in het bovenste deel, 15 zorgwoningen voor jong volwassenen en 9 woon-werkunits op de begane grond

Hendrik ido Ambacht
49 woningen

Waterhof in De Volgerlanden-West wordt een mooie, waterrijke buurt waar het heerlijk wonen is. De huizen sluiten direct aan op de andere wijk van De Volgerlanden.

Adres & bedrijfsgegevens

Winspiration Elektrotechniek BV
Kaartenmakerstraat 4-6
2984 CB Ridderkerk

Postadres:
Postbus 249
2980 AE Ridderkerk

T 0180-333600
F 0180-333601
E info@winspiration.nl

KvK 57557225 Rotterdam
BTW NL85.26.31.443.B01

Vraag hier onze volledige referentielijst aan

Versturen

© 2018 Winspiration Elektrotechniek bv - Alle rechten voorbehouden - Privacy.

Delen